miércoles, 12 de diciembre de 2007

ESPOLEJANT CONCIÈNCIES

MAGRADA AIXÒ DE: "ESPOLEJAR CONCIÈNCIES" traducció d'una de les frases que ha escolpit huí al nostre-vostre SAMBORI, el nostre-vostre RAFA R. RON, SURRÓN o a partir d'ara també el NOSTRE/VOSTRE-RON(mi tu ron, tu tu ron, su(de él) tu ron,su(de ella) tu ron,.... )
I això es el que vull traslladar-vos a tots vosaltres "gentola" de bona-fe samboriana, es allò de sacsar les ments per a que ens adonem de les coses JAPIS que tenim i de les quals podem gaudir....QUE NO LES DESTROSSEM, que LLUITEM PER ELLES, que les VALOREM, que les CUIDEM, les MIMEM, que FEM de NOSALTRES un BRESOL PER A ELLES.
Vull recalcar la tasca tan gran que en les nostres vides pot fer l'espoletjar conciències, gràcies al PROTOCOL DEL PODER, o també anomenat SINCRONISSITAT....AIXÒ POT MENEJAR MONTANYES, I JO BEN BÉ QUE HO SÉ!!!
SIGAU POSITIUS, PENSEU EN POSITIU, ES MÉS, VIXCAU EN POSITIU, I AIXÍ EL MON SERÀ MÉS POSITIU i no malgasteu forçes en negativitzar la vida, el nostre entorn.
Huí al nostre-vostre SAMBORI un oient(Javier) pot dormir un poc més trankil, ha trovat gràcies a la sincronissitat d'un altre oient i a la nostra pròpia, una cançò d' una sintonia que anava buscant fa molt de temps: Lucifer de ALAN PARSONS PROJECT, vegeu com el protocol funciona?? FEU-LO FUNCIONAR VOSALTRES TAMBÉ!!

P.T.: EL PROTOCOL DEL PODER, ES UNA APORTACIÓ QUE ENS HA REGALAT RAFA RODRIGUEZ, RON O'SULLIVAN. SI VOLEU FER-LI UNA APORTACIÓ HO PODEU FER ENVIANT UN SMS AL 7595 AMB LA PARAULA LIMOSNA, AH!! I TAMBÉ PODEU DEIXAR-LI QUALSEVOL COMENTARI DESPRÉS DE LA PARAULA LIMOSNA.

1 comentario:

Anónimo dijo...

ole ahi tus güebs nano, que flipada!!! molt ben, viva ese protocolo del poder, todos a vivir en positivo, si señor!!! que grande eres!!!