martes, 11 de diciembre de 2007

AGUANTA L'ANIMAL DEL MORRO

AGUANTA-LO, AGUANTA-LO!! perque MAKETÉ COLLONS l'amalgama lluminística que estem vivint a un mes vista de les festivitats nadalenques. L'altre dia no se bé quina trovada volien fer-nos assumir per a l'estalvi energètic, que consistia en l'apagada general de tot el que es conecta a la RED (elèctrica i no la güebística), i ara va i resulta que L'ESPECTAKULARRRR ENCESA de LLUMS es fa ni més ni menys que un mes abans dels actes LUDIKO-FESTIUS.
Així que només tinc a dir una gran frase que ha eixit huí al SAMBORI de boca de un gran forner com a persona, que es PEPET de Gandia:
AGUANTEU L'ANIMAL DEL MORRO.....que enkara ens keda molt de ciri per cremar!!!!
au!!
....i possats a la burrera: BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!!!

Pros Tata 1: huí hem tingut l'entrada en antena al voltant del tema sobre el racisme, al 900 50 90 90 de ERICK, PEPET, JOSE, ROBERT, DANIEL(EL GUAJE) i no han pogut entrar: JOSE, VICENT I MANEL. També hem rebut molta participació via sms al 7505 sambori un espai i lo ke kerís!! i com no la gentola del xat també ha estat hiperaktiva!!!!

Pros Tata 2: també podeu entrar a la wet wet del festivern enguany a LA VALLDIGNA(BENIFAIRÓ). www.festivern.com

Pros Tata 3: ah i també www.pasodetodo.com www.ciberlimosna.com www.elsambori.com www.samboribis.com www.ciberherencia.com

No hay comentarios: