lunes, 10 de diciembre de 2007

www.pasodetodo.com

Huí utilitze akest espai només per a fer referència als creadors d'audiovisuals PRODUCCIONES EXPRES,amics i penyetaa PO FESIONÀ!! on les puguen trovar!!! ja està penjat la nova sèrie on jo, Óskikar Oskardó de proa, faig un paper("EL MANAGER") d'un grup que donarà que parlar: THE FARTONS, que vos pareix?? doncs bé vos convide4 a que entreu i visiteu les amalgames audiovisuals on estik apareguent últimament. També estik de prota del curt FLASES, que també trovareu a la wet wet de www.pasodetodo.com.
També exprese des d'ací la meua ADMIRACIÓ!! AGRATITUT!!! RECONEIXIMENT!!! A KUANKO QUE ESTÀ AMALGAMNT UNA FEINA DE ORELLES, RABO I VOLTALRUEDO!! AMB TOT LO DELS PODCAST I DEMÉS HISTÒRIES QUE FA PER A QUE VOSALTRES, UDÈNCIA DEL SAMBORI, PUGAU GAUDIR FORA DELS HORARIS VAMPÍRIKS....... www.samboribis.com on trovareu els enllaços al tema dels PODCAST.
I per últim vos recomane també als nous visitants a akest humil blog, que s'adreseu a les amalgames del RON O'SULLIVAN www.ciberlimosna.com i www.ciberherencia.com.

GRÀCIES I PERDONEU LA POCA EFECTIVITAT PARAULÍSTIKA D'AKESTOS DIES, PERO NI EL COS, NI EL BOLO, ELS TINK PA BLUES ÚLTIMAMENT.

No hay comentarios: