viernes, 30 de noviembre de 2007

SAMBORIANENSES TU DE PAUER

No penseu que perque haja estat vora 5 dies sense escriure res al blog es perque sí i au!! tenia una explicació i era que la ENDRINA McMAJON i demés colleta samborianeta estaem preparant minuciosament el JAPI VERZDEI TUIÚ del RON O'SULLIVAN. Així doncs, feta la explicació de la falla, podem començar la mascletà:
-a cadascún dels visitants d'akest blog, que gira al voltant de EL SAMBORI de radionou, que furge per la xarxa, tindrà a bé fer un exercici de capitulació de programes samborianenses a www.samboribis.com , on, i no em cansaré de tripitiro si fa (que gran xika eixia a la publi deixe xampú, se´n rekordeu??), fera o fesse falta, podreu trovar AMALGAMES SAMBORIANES DIVERSES, també estem preparant al www.elsambori.com coses que seran del agrado de la gent que ens escolta i ens viu, com si fora estiu!!! MOLT PRONTE EL MILLORS RECULLS, ELS SAMBORITOS, ELS KARROJE I KARROJIS 2007-2006....I UNA AMALGAMA DE SONS QUE NO POTS DEIXAR ESKAPAR PERQUE SON AUTÈNTIKES JOIES RADIOFÒNIKES, D'UN LUXE ESPECIAL COM SOU VOSALTRES AMIGUES I AMIKS SAMBORIANS....
...DES DEL MEU RAKÒ INTERNÀUTIK ABANDONE EL MAMPOREJAR DEL TEKLAT DAKEST PACKARBELL KOMPRAT A PC CITY,Q HA HAGUT DE ESTAR 4 MESOS EN REPARACIÓ, I JO SENSE TINDRE OPCIÓ A RES, MENYS MAL QUE NO ERA VITAL PER A KURRAR, SINO.... VEGES A VORE!!!!
Pros Tata: JO ESTIME EL SAMBORI, I TU??

No hay comentarios: