lunes, 3 de diciembre de 2007

EL SAMBORI, GRÀCIES A OSKIKAR OSKARDO AL FESTIVERN, posiblement

I dik possiblement perque enkara no està confirmada la meua xikoteta intervenció amb el grup lokal de Benifairó de la Valldigna al Festivern... però s'està coguent l'assunte..tot depen de la meua assistència als assaigos de SAK DE GATS, de moment ho he tingut agre, però bé, ja vos aniré comentant als que teniu a bé visitar akest blog de karacter samborià.

Passem a altre tema, i es el de http://www.ciberlimosna.com/ i de la seua repercusió mediàtika d' akesta setmana: com bé han dit alguns oients samborians, mitjan el sms del sambori al 7505, sambori, un espai en blanc i el que vullgau dir, la wet ciberlimosnera ha eixit als informatius cap de setmana de C9 i la febra continua, i pel que pareix ser, CONTINUARÀ....MOLT AHÍ, RAFA.

Altre dels temes per a fer-se ressò es la nova creció del RON O'SULLIVAN, o més bé RAFA RODRIGUEZ, es la de http://www.ciberherencia.com/ que enkara no he visitat, però que ara mateix faré, i demà ja vos contaré el que al meu pareixer. serà el nou BOOM MEDIÀTIK del RAFA....MOLT AHÍ.

Bé i fins ací el que havia de contar perque en akests moments no tink el bolo pa més BLÚS.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hey pare d´Arnau!!!

Com no estic segur de ke Maria (Endrina) McMahon haja complit i t´haja donat el recaet (ke el curro porta estes coses) aprofite el teu post parlant de música i t´avise a tú i als lectors del teu blog ke els inmensos W.A.S.P. token aquest dissabte dia 8 de decembre a la Sala Tal de Vila-real.

Són uns incunables del heavy lo ke es metal, i els ki tenim canes o 2se nos ve el cartón" disfrutarem com bèsties, ke és el ke som.

Per ké no t´apuntes, crack?

Salut i Rapública!!!