viernes, 30 de noviembre de 2007

EL JAPI VERZDEI TUYÚ DEL RON OSULLIVAN, ES DECIR RAFA RODRIGUEZ

OTRO AÑO MÁS RAFA RODRIGUEZ HA DESKUMPLIDO AÑOS MEJOR QUE NADIE, PERO SU DESCELEBRACIÓN NO AKABA AHÍ, ESTÁ PENDIENTE LA MEGAFIESTA(y no tiene que ver con esa radio que empieza por mega) DE:
L' A L K E R I A DEL J O L G O R I O, MENUDA VA A SER, YO SI FUERA YO, NO ME LA PERDÍA, YA OS CONTRARÉ COMO FUÉ SI ES QUE SEA...BUENO COMO YA ESTOY DIVAGANDO Y ME DUELE LA ESPALDA, SEGUIRÉ EDITANDO ESTE ARTICULO MAÑANA, DE MOMENTO OS KEDAIS CON LA COPLA O CON LO BAILAO!! tu decideixes!!! au!! moltahí!! arrivarrosi!! xakarrere!!...
...ja estik ací de nou, son les 4:00 i akabe d'escoltar els últims 4 minuts de recull de reculls,que han ficat huí...Hem pensava q era n direkte huí, ja no m'en rekordava i inclús he entrat al xat, ahí estava jo amb la meua soletat, la soletat d'un xat buït, un xat solitari, un xat...què xat!!!
La veritat es que els xateros al llarg d'akestos 6 o 7 anys d'història de la radiodifussió samboriana, HAN SIGUT i SON una peça fonamental de distribució de continguts, de pensament, de diversió, de.....XE TU, JASTABÉ!!! Bé, i jo que havia començat akesta divagació fent-me ressò del japi verzdei del RAFA RODRIGUEZ i no sé com m'he clavat en akest jardí.

Així que vaig a rependre el que havia començat:

RAFA RODRIGUEZ, un home del que 1 mateix s'ha engantxat a poc a poc, un home...bé, un xic, no siga cosa que "lea esto y semen fade", pos això, un xik del que 1 mateix ha anat flipant amb la seua taska de CREACIÓ al mon SAMBORI, una manera deser i de fer que pots trovar-te tu amik aoient, en okasions eskases, i....TÚ AMIK OIENT i com no jo també, tenim la SORT de tindre a akest element de la terra i part de la galaxia forastera: RAFA RODRIGUEZ, olokeslomismo RON O'SULLIVAN, un GRAN, PERO GRANDÍSIMA TANT COM A PERSONA COM A PO FE SIONAL....i akesta vEgada he vOlgut dedicar akestes paraules en HONOR al seu JAPI VERZDEI TU ELL, perqué SÍ! perqué s'ho mereix, i perque m'ix a mi dels ESKRUTELS!!
AH!! i com no, no oblideu fer el donatiu, si voleu a http://www.ciberlimosna.com/ .

Pros Tata: agraixc de tot cor les aportacions que fa RON o'Sullivan a la meua vida, tant personal com a po fe sional!!!...PER MOLTISISÍSIMS ANYS MÉS QUE SEGUIM JOLGORIANDO!!!(en alguna u otra alkería, si kerís...)

No hay comentarios: