viernes, 14 de diciembre de 2007

TRIBU DE LOS ORINES

Rekorde una vegada que al SAMBORI (per a escoltar passats programes clicka ací), parlarem de tribus urbanes, i la més sonada aquella nit fou la tribu de los EMOS , una amalgama de oskurantisme i tristor depressiva, però bé el cas es que parlant amb un dels oients aparegué el concepte de tribu de los ebrios o algo així,je je je.....doncs ja fa un temps que aquesta tribu de los ebrios es refila cap a una altra tribu que des de fa uns dies anomene: tribu de los orines, son aquells que no es paren a pensar on amollen el xorro de "ORÍN" o PIXUM conforme vulgues dirli, i que com deia l'amollen allà on els ve en gana, que quasi sempre sol ser entre paret i cotxe, tinguent un parc-avinguda al costat. I em refereix a la Avinguda Blasco Ibanyez, on, pareix ser, es reunixen prou tribus dorines, pràktikament de dimecres a dissabte.....I JO JASTIK FART!!! de que cada vegada que he d'anar cap al meu vehicle, haja de fer-ho anant de puntelletes i de vegades inclús haguent d'obrir la porta amb mocadors o algo semblant per a que no m'infekte del likid expulsatiu per excelència en eixos dies d'amalgama begudístika lúdiko-festiva.
El cas es que ja tenia ganes de DEFEKARME en eixa tribu en veu ALTA i això que jo sok el més fester dels festers i el més marxós dels "marxosos" i si que toka estar de burrera "pos s'està", però una kosa no lleva a l'altra i només cal buscar algun llok més adekuat per a fer l'expulssió del "ORÍN" i ser un pok més kuidados amb el que tenim al nostre voltant i que es de tots,bé el meu cotxe es meu, i si et pille "pixant-me -lo".....preparat per a ser invadit per un bon xorro d'aigua freda, i així a vore si tornes a pixar on no ho havies d'haver fet mai.

QUE VOS A PAREGUDO MORRUDO??? SI HE ESTAT SERIÓS I TOT!!!! JUA JUA JUA....XE VA XE!! ANEU I PIXEU LA PARET DE LES VOSTRES CASES, AL VOSTRE LLIT, AL VOSTRE COTXE, I VOREM QUIN FRUTO GUSTET VOS DONA!!!!!

AU!! dedikada a los orines deskuidats de la vida.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Me veig en la obligació d´anunciar ke el projecte "Orinem tots al bugati de Oskardo, pero ja mateix" ha kedat suspés fins nova ordre.

La junta directiva ke comandava el projecte ha decidit, en sessió plenària extraordinaria canviar l´objectiu. A partir d´ara mateix keda oficialment inaugurada la operació "orinem als cotxes ke cremen a l´extraradi de València".

Akesta ens ha semblat la millor opció perkè serveix de dos-per-un, puix al mateix temps ke els nostres associats continuen fidels a la tradició d´orinar-se on els surt de la xorreta (i mai millor dit) fem un servei public tot i ajudant a apagar els incendis del bugues valencians, ke sembla ke hi ha passera.

Darsus, pues, todos por asabentados, pueblo! Accioneu els surtidors del baix ventre, com un sol home, ben encarat l´objectiu!!!

Salut i República!!!

Comisario Bordelli dijo...

No es cas de risa, i cal donar al pixum el risc, el perill que comporta.

Per a mostra un botó; vos linke, ací baix, a una notícia ke parla d´un pont a Palembang (Sumatra) on han tingut ke limitar el trànsit perquè a causa dels orins de molts veins, durant molts anys, la corrossió ha ficat en perill d´ensorrament l´estructura de l´esmentat pont.

Pot ser ke Oskardo conegués ja la història i, més que preocuparse per no embrutar-se les sabates, estava pensant en que el pixum destructor -com l´anomenen a l´article- no li desquadrés el cotxe.

No vos pixeu al cotxe d´Oscardo!!! Salvem l´Oskardomòbil!!!

Salut i República!!!

Anónimo dijo...

el link esmentat:

http://www.3xl.cat/p3xl/3xlItem.jsp?idint=167542270&item=noticia