viernes, 16 de noviembre de 2007

www.ciberlimosna.com COMENÇA A SONAR

Així es amics, huí divendres s'aproduit el que fa temps ja va anunciar RON O'Sullivan més conegut(a partir d'ara) com el psicologo valenciano RAFA RODRIGUEZ que se propone vivir a costa de los ciber donativos sin tener que trabajar en su página web www.ciberlimosna.com, aquestes paraules hem pogut llegir-les al diari LEVANTE el Mercantil Valenciano, amés de molts altres cibernoticiaris i edicions digitals de periodics d' arreu d' ASPÁNIAAA....
Bé, ací al SAMBORI ens hem fet resò quan una amistat del POGRAMA ens ha enviat un SMS al 7505 amb la paraula sambori davant, deixeu un espai i lo que querís dir-nos, i ens ha dit el que apareixia al Levante MV.
Bé, que voleu que vos diga, entreu a www.ciberlimosna.com i voreu quin es el efecte que vos fa, a mí em va pareixer una idea COJONUDA ALTISÍSIMA al seu moment, i ara pareix que així va a seguir sent, molt pronte de segur que vegeu al RON O'SULLIVA o RAFA RODRIGUEZ de gira per les tv estatals.
Bé, i aquest es l'últim bé, amb això vos deixe fins dilluns, percert hui la gent també ha estat COLLONUDA ALTA i amés ens han telefonat des de Saragossa, xe!! es que sou la REPERA!!! AMUNT SAMBORI!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

well well well sambori als blogs, ja era OROOO!!, BE PER VOSALTRES