lunes, 19 de noviembre de 2007

CONTINUA L'AMALGAMA CIBERLIMOSNERA

Continua fent-se resó al mon la web del Ron O'Sulliva(Rafa Rodriguez), i nosaltres l'hem vixcut una vegada més al SAMBORI aquesta vegada acompanyats pel creadorrr de la web.
Hem tingunt, com era d'esperar, l'E X C L U S I V A al nostre Sambori, bé de fet ja fa temps que la gent samboriana sap d' aquesta wet (com bé diria el nostre Maestre Ricardo). Però aquesta vegada Maria s'ha proposat entrevistar-lo a serietat (la que el Sambori ens parmet, està clar), i vos convidem des d'ací a que visiteu http://www.samboribis.com/ per tornar a escoltar totes les declaracions que es poden extraure de l'ENTREVISTA DE L'ANY AL SAMBORI.
Al cap i a la fi o a la fi i al cap, no se ben bé com situar-lo en akesta divagació mental que duc a terme a la finalització del sambori de dilluns, hem pogut vore que al mon hi ha gent que s'ha FORRAT fent coses tan originals com vendre els pixels de la seua web i que encara es poden fer coses, com ara....
...les que pugues anar pensant i dur a terme com ben bé ha fet el nostre RAFA RODRIGUEZ més conegut al Sambori com Ron O'Sullivan, i jo des d'ací li dic:
OLE TUS GÜEVOS !!!

1 comentario:

VeRtiXiTo dijo...

yepaaaaaaaaaaaaaaaaa :D