jueves, 22 de noviembre de 2007

EL QUE SE INFORMA ANTES, SABE MÁS...

...Així de contundent s'ha mostrat Ricardo el Maestre mentre ens va explicar coses al voltant de la SESUALITÁ: EL QUE SE INFORMA ANTES SABE MÁS....... a més tb Ricardo va desitjar-me que no m'eskaiolaren el membre viril. minga, xorra , nabo , cipote,...... o com collons vullgau dir-li a la PE!!-LI!!-LA!!, la lalalá lala laaaa lalalááá´, laaa lalalá lalalaaaaaa ( evidentment es la cançó eurovisiva LA LA LA).
Huí m'ha pegat per comentar coses de l´última hora, dels comentaris de Ricardo, de la vida, de la sesualità, de la informàtica, de los modem caducos,....i després de escoltar-lo em pregunte:
I TU QUE SABES????
AU BONANIT BENPARITS (samborians)!!!!

PD 1: perdoneu que siga tan breu, i tan destrelletat, però últimament no tink el bolo pa blues!!!!
gràcies!!!! i ens escolteu al http://www.samboribis.com/ i sabreu més de nosaltres també al http://www.elsambori.com/ o podreu donar donatius a http://www.ciberlimosna.com/ , per cert setmana que ve el RAFA lo que es RODRIGUEZ o RON O'Sullivan, cumpleix ni se sap els anys, però els cumpleix....ja vos dic que un bon regal el podeu fer a l'última wet recomanada!!! au

PD 2: ah !! per cert, huí al programa parlant al voltan del tema de la matinada: La figura dels psicòlegs a les nostres vides, han jugat al sambori amb nosaltres al tlf gratuït 900 50 90 90: Vicente, Vicent, Robert, Armando i el Ruben Xixarro, a tots ells, als dels sms al 7505 sambori espai i el que vullgau escriure, i als del xat, gràcies per participar activament, i als que ens han escoltat també.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

XE!! EL SAMBORI SOU UN PROGRAMA COLLONUT, PARDALUT, QUE TA PAREGUT MORRUT?? POS AIXÒ, ANEU A MÉS, SEGUIU AIXÍ....

VeRtiXiTo dijo...

IXE OSKIKAR!!!!! me caguen dew q gran que eres, !!