viernes, 22 de febrero de 2008

ES PREPARA UN SOPAR PER A MARÇ

Així ho han afirmat fonts del C.E.S.I.D. akesta setmana passada. Es cert, una amalgama d'oients del programa EL SAMBORI, el qual ja ha finalitzat el seu trajecte radiofònic després de 6 anys en antena més que EL TOMATE, s'han reunit en secret per a organitzar un sopar i poder vores les cares després de tants anys escoltant-se. Ara bé, el que no saben es que quan es vegen en viu i en directe, la màgia es trencarà, s'enfonsarà, com si del titànic estiguerem parlant.
Bé, si es el que el oients volen, ho tindran. De moment està confirmada la assistència de Ron Osullivan a tal event, malgrat que la idea d'eixe sopar ja la tenia penssada la cúpula del SAMBORI, com deiem, la assistència de Ron es un fet al igual que la de OUS-KIKAR OUS-KARDO PELLICER PELLI i GIL PER PART DE MARE, GOT DE PAUER DEL SAMBORI, MOSKARDÓ DE PROA TAMBÉ, I PER DAMUNT DE TOTES LES COSES: PARE D'ARNAU.
Queda tancat akest article informatiu, no sense dir abans del tancament que el sopar s'està coguent per al dissabte 1 de març.
ALE DONCS QUE COMENCE LA MASCLETÀ SENYOR PIROTÈCNIC!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola Oskikar, he de dir que jo, el Guaje, aniré al Soparot Samboriá del dia 1 de març. Per lo que he pogut llegir, som una colleta bona els que volem disfrutar d'un moment históric, i es ni més ni menys que la junta dels membres del sambori, ( gat de power,osulivan, la corderito,etc..) amb els oients mes bojos de la radio ( ricardo, gominolo, mari mar, thor, juanmi, monstre del cul, guaje jeje etc ). Aixi que molt ahi, arrivant rossi, i espere que la gent estiga farta de tanta festa ixe dia.!