jueves, 15 de noviembre de 2007

NO TENGO EL CUERPO "PABLÚS"(para blues)

EL SAMBORI TAMBÉ ES MEREIX UNA VISIÓ ESCRITA DEL QUE PASSA DIA A DIA AL NOSTRE PROGRAMA, I ES PER AIXÒ QUE HUÍ HE DECIDIT INICAR-ME EN AQUESTA FULLARACA D'AMALGAMES SAMBORIANES I DESENVOLUPAR UN SAMBORIBLOG, DONANT PART DEL QUE A MI EM PAREGA MATINADA A MATINADA EL SAMBORI.
Al sambori, programa de radio nou que s'emet les matinades de dilluns a divendres de 1 i fins a les 5, hem fet auntèntics desficacis o desiguidaments, com per eixemple eixa mania que tenim d' anar recopilant títols de cançons que ixen del nostre propi llenguatge, amalgama de paraules tipo humor. Un d'eixos títols que va sorgir una matinada, mentre Maria Martí(coneguda al Sambori com Endrina McMajon) i Rafa Rodriguez(o lo que viene siendo lo mismo que Ron O'súlivan), es: NO TENGO EL CUERPO PA BLUS, que com ja he dit abans sorgí dins d'una deixes converses tan elocuents i singulars que ells dos mantenien.
Així doncs, així es com demà començaré aquesta incursió blogístika, desenvolupant un article al voltant d'akest tìtol, es més estik pensant en fer la lletra de la cançò i publicarla demà mateix.
DEMÀ SERÀ UN ALTRE DIA, BÉ MILLOR DIT SERÀ UNA ALTRA MATINADA EN LA QUAL JA SABEU QUE A LO MILLOR PODRÀ EIXIR EL SOL.....PUNXEU ACÍ I VOREU MÉS I ESCOLTAREU MÉS DEL SAMBORI o tenim la pàgina oficial encara en procés de construcció a www.elsambori.com
bona nit i demà com cada dia desperteu amb la veritat al cor, i a la boca!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

MU BIEN POR LA INICIATIVA! OLÉ AHÍ VOSTRESOUS!!